Vriendinnenarrangement

We starten met een lichaamspeeling, gevolgd door een lichaamspakking, tijdens de pakking kun je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling, we sluiten af met een heerlijke lichaamscrème, een kopje thee en wat lekkers.

Ontspannende gezichtsbehandeling ( 60 minuten )
Reiniging, huiddiagnose, bijwerken van de wenkbrauwen, dieptereiniging, massage van het gezicht, schouders en decolleté met etherische oliën, ampul éclat immédiat, voor een glad en stralend resultaat, masker, dagverzorging, proefmake-up en de bruidsmake-up op de dag zelf.

Dit arrangement is uit te breiden met een ontspannende gezichtsbehandeling voor de bruidegom
€ 60,00

Ontspannende gezichtsbehandeling met lekkere extra’s! Een ampul, een heerlijk oogmasker, een ontspannende hoofdhuidmassage en een massage van handen of voeten. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

We starten met een lichaamspeeling, gevolgd door een lichaamspakking, daarna een lichaamsmassage en een heerlijk geurende bodybutter. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

We starten met een lichaamspeeling, gevolgd door een lichaamspakking, daarna een  lichaamsmassage en een heerlijk geurende bodybutter. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.