Behandelingen_02

Gezichtsbehandelingen

Éminence Organic Touch Treatment

Tijdens deze behandeling wordt je huid gereinigd, gepeeld, gezuiverd en gevoed. Door de speciale massagetechnieken (diepte- en bindweefselmassage) worden verhardingen en verklevingen opgelost, waardoor de huid beter wordt doorbloed, de weg voor aanvoer voor zuurstof en energie komt weer vrij. Geen behandeling is hetzelfde, doordat deze speciaal wordt afgestemd op jouw huid, op dat moment. De Organic Touch Treatment is veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling, je zult ervaren dat genieten en resultaat samen kunnen gaan. Deze behandeling heeft echt een verbluffend resultaat, je huid komt weer tot leven en jij straalt!

€ 77,50 (60 min.)

€ 87,50 (75 min.)

€ 92,50 (90 min.)

Basis behandeling (60 min.)

Reiniging, huiddiagnose, bijwerken van de wenkbrauwen, stoomapparaat, peeling, verwijderen onzuiverheden, massage van gezicht, hals en decolleté, masker en dagverzorging.

€ 59,50

Complete behandeling (90 min.)

Reiniging, huiddiagnose, bijwerken van de wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, stoomapparaat, peeling, verwijderen onzuiverheden, massage van gezicht, hals en decolleté, masker en dagverzorging.

€ 75,00

Speciaal behandeling (75 min.)

Een behandeling waar de aandacht gericht is op huidverbetering naar wens. Bijvoorbeeld bij: dehydratatie, couperose, acné, hormonale invloeden en pigmentatie.

€ 72,50

Heren behandeling (60 min.)

Een gezichtsbehandeling speciaal afgestemd op de herenhuid.

€ 62,50

Duo behandeling

 € 57,50 (75 min.) /  € 70,00 (105 min.)

Lichaamsbehandelingen

Hamam

Hamam ontdekking (75 min.)

De Hamam ontdekking wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren van het lichaam aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten met warm water.

We sluiten af met een kopje thee en Turks fruit.

 

€ 90,00

Hamam basis (90 min.)

De Hamam basis wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden, gevolgd door een massage van gezicht, decolleté en nek. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten met warm water.

We sluiten af met een kopje thee met Turks fruit. Verwennerij!

 

€ 102,50

Hamam luxe relax (105 min.)

De Hamam luxe relax wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren van het lichaam aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden,  gevolgd door een ontspannende pakking, daarna volgt nog een heerlijke haarwassing en massage van gezicht, decolleté en nek. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten door warm water.

We sluiten af met een kopje thee met Turks fruit. Complete verwennerij!

€ 115,00

Massages

Klassieke massage (30 min.)

Gezichtsmassage

€ 37,50

Hotstone massage

Massage met warme vulkanische stenen. De stenen zijn glad gepolijst door het heen en weer bewegen op de bodem van de zee en houden hun warmte lang vast. Hotstone massage is een ontspannende, ontgiftende en afvoerende massage.

€ 60,00 (45min.)

€ 72,50 (60 min.)

€ 85,00 (75 min.)

Massage met koninklijke bamboe

Massage met bamboestokken, deze massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het helpt giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress, na deze massage is het lichaam in een betere conditie en volledig ontspannen.

€ 60,00 (45min.)

€ 72,50 (60 min.)

€ 85,00 (75 min.)

Klassieke massage (45 min.)

Achterkant benen, rug, nek en schouders

€ 55,00

Kruidenstempel massage

Massage met warme kruidenbuiltjes, die gevuld zijn met 20 verschillende soorten kruiden, die een ontspannende, reinigende, activerende en helende werking op de spieren hebben.

€ 60,00 (45min.)

€ 72,50 (60 min.)

€ 85,00 (75 min.)

Klassieke massage (60 min.)

Rug, nek, schouders, armen, benen, handen, voeten en gezicht

€ 67,50

Lavashell massage

De Filippijnse zeeschelpen geven warmte af door de vulkanische klei waarmee ze zijn gevuld. Een heerlijke massage voor het wegmasseren van spierknopen en het behandelen van drukpunten. Na deze massage ben je weer volledig ontspannen.

€ 60,00 (45min.)

€ 72,50 (60 min.)

€ 85,00 (75 min.)

Pakkingen/peelings

Peeling (30 min)

De huid wordt verfijnd met een exfoliërende balsem op basis van Himalaya zout en zuiverende essentiële oliën, de behandeling wordt afgesloten met een heerlijk geurende lichaamsolie.

€ 37,50

Lichaamspakking lift (60 min.)

Verstevigende, ontspannende lichaamspakking, op basis van exotisch fruit. Waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terug krijgt. De behandeling start met een lichaamspeeling, gevolgd door de pakking, tijdens de pakking kun je genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, na het douchen sluiten we af met een verstevigende luxe crème, een kopje thee en wat lekkers.

€ 62,50

Lichaamspakking relax (60 min.)

Ontspannende, hydraterende lichaamspakking, op basis van lotusbloemen en waterlelie. Waardoor de huid weer zijdezacht en stralend wordt. De behandeling start met een lichaamspeeling, gevolgd door de pakking, tijdens de pakking kun je genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, na het douchen sluiten we af met een heerlijk geurende lichaamsolie, een kopje thee en wat lekkers.

€ 62,50

Lichaamspakking slim (60 min.)

Afslankende, ontspannende lichaamspakking, op basis van witte, rode en groene thee. Waardoor de huid weer glad en stevig wordt. De behandeling start met een lichaamspeeling, gevolgd door de pakking, tijdens de pakking kun je genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, na het douchen sluiten we af met een heerlijk geurende lichaamsolie, een kopje thee en wat lekkers.

€ 62,50

Arrangementen

Antistress arrangement (120 min.)

We starten met een lichaamspeeling, gevolgd door een lichaamspakking, daarna een lichaams-massage en een heerlijk geurende bodybutter. We sluiten af met een kopje thee en wat lekkers.

€ 112,50

Vriendinnen arrangement (150 min.)

We starten met een lichaamspeeling, gevolgd door een lichaamspakking, tijdens de pakking kun je genieten van een ontspannende gezichtsbehandeling.

€ 132,50 p.p.

Bruidsarrangement (120 min.)

Ontspannende gezichtsbehandeling, proef make-up, bruidsmake-up op de dag zelf, ampul éclat emmidiat, voor een glad en stralend resultaat. Uit te breiden met een gezichtsbehandeling voor de bruidegom (€ 60,00).

€ 137,50

Verwenarrangement (90 min.)

Ontspannende gezichtsbehandeling met lekkere extra’s! Een ampul, een heerlijk oogmasker, een ontspannende hoofdhuidmassage en een massage van handen of voeten.

€ 82,50

Toegevoegd

Verven wimpers of wenkbrauwen – € 12,50

Verven wimpers en wenkbrauwen – € 22,50

Wimpers krullen en verven – € 47,50

Epileren – € 15,00

Harsen bovenlip of kin – € 12,50

Harsen bovenlip en kin – € 17,50

Harsen onderbenen  – € 30,00

Harsen onder en bovenbenen – € 45,00

Parrafine handpakking – € 15,00

Ampul vanaf – € 12,50

Oogmasker – € 17,50

Bruidsmake-up incl ampul – € 55,00

Proef make-up – € 40,00

Make-up – € 17,50

Gellac – € 35,00