Welkom bij De Eilandparel

Mijn naam is Miranda Frederique van Koot Wolfswinkel, geboren Vlielandse, eigenaresse van schoonheidssalon De Eilandparel op Vlieland. Ik ben sinds 2004 samen met de liefde van mijn leven; Jan Peter. Samen hebben wij 3 fantastische kinderen; Thijn, Naud en Noor!

Als meisje van 12 wist ik al zeker dat ik later als ik “groot” zou zijn schoonheidsspecialiste wilde worden, in mijn eigen salon. In 2002 kwam mijn droom uit en opende ik mijn eigen salon boven mijn drogisterij. In 2008 is de salon verhuisd naar ons hotel, Hotel Doniastate op Vlieland. Door de jaren heen heb ik vele cursussen en trainingen gevolgd, om te groeien, mijn grenzen te verleggen en mezelf te blijven ontwikkelen, want daar hou ik van.

Dit jaar ben ik 21 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. In de loop van de jaren heb ik me ontwikkeld tot huidexpert. Sinds 2020 werk ik in de salon met het volledig natuurlijke merk Éminence Organics. In 2021 heb ik de opleiding gevolgd tot Organic Touch Therapeut. Hierbij ligt de aandacht op het opheffen van blokkades, verhardingen en verklevingen in het spierweefsel, hierdoor ontstaat een betere doorbloeding in de huid en kan de huid beter zuurstof en werkstoffen opnemen, de huid kan herstellen, krijgt weer energie en gaat stralen.

Deze Organic Touch Massage in combinatie met de producten van Éminence Organics, heeft in 2020 de Dutch Beauty Award gewonnen. Niet gek toch dat ik vanaf dag 1 verliefd ben op de producten van Éminence Organics? Mijn doel is dat jij de salon ontspannen verlaat na een heerlijke behandeling, je huidconditie is verbeterd, zodat je straalt van binnen en van buiten!

Als jij jezelf dit ook gunt, zie ik je snel in mijn stoel.

Liefs, Miranda

nl_NLDutch