Per 1 december 2023 heb ik mijn aanbod wat veranderd.

Zo kun je niet meer bij mij terecht voor alleen het verven van je wimpers of het harsen van je bovenlip. Wel kan je een Touch Up boeken, om de tijd tussen 2 behandelingen te overbruggen. Tijdens de Touch Up geef jij je wensen aan, bijvoorbeeld, harsen van de bovenlip, epileren en/of het verven van wimpers en/of wenkbrauwen. Ik start de behandeling met een frisse reiniging en sluit af met een dag- of nachtverzorging.

Ik geef ook geen standaard/traditionele gezichtsbehandelingen meer, maar alleen nog Organic Touch Treatments, omdat deze behandeling veel meer voor jouw en je huid doet!

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt je huid gereinigd, gepeeld, gezuiverd en gevoed. Door de speciale massagetechnieken (diepte- en bindweefselmassage) worden verhardingen en verklevingen opgespoord en opgeheven, waardoor de huid beter wordt doorbloed, de weg voor aanvoer voor zuurstof en energie weer vrij komt, zodat de producten van Éminence Organics diep door kunnen dringen in de huid. Deze behandeling is volledig masserend en een echte beleving, al je zintuigen worden geprikkeld door de sensatie, structuren, en de geuren van de organische producten van Éminence Organics Skincare. Geen behandeling is hetzelfde, doordat deze speciaal wordt afgestemd op jouw huid, op dat moment. De Organic Touch Treatment is veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling, je zult ervaren dat genieten en resultaat samen kunnen gaan. Deze behandeling heeft echt een verbluffend resultaat, je komt in een diepe ontspanning, je huid komt weer tot leven en jij straalt!

Ik heb per 1 september 2023 mijn 2de stoel uit de salon gedaan…. Jammer voor al die lieve gasten die graag tegelijk met een vriend of een vriendin kwamen, maar wel een stuk relaxter voor jouw!

Waarom hoor ik je denken. Nou sinds ik de opleiding heb afgerond tot Organic Touch Therapeut merkte ik dat ik niet bij 2 personen tegelijk kon zijn. Want de gehele behandeling is masserend. En gezien mijn motto is, alle rust, liefde en aandacht voor jouw, werkte de 2de stoel erbij in de salon niet meer. Ik heb in plaats van mijn 2 de stoel nu een tafeltje in de salon neergezet, waar we na de behandeling nog even aan gaan zitten, zodat jij kunt genieten van een kopje thee, ik je productadvies kan geven, als je daar behoefte aan hebt, en we een nieuwe afspraak in kunnen plannen. Kortom, alle tijd en aandacht voor jouw alleen.

In november 2022 heb ik de opleiding tot Body Peel Touch therapeut afgerond. Een Body Peel Touch Treatment is een prachtige lichaamsbehandeling.

Deze behandeling heeft in 2021 de Dutch Beauty Award gewonnen. Het juryrapport luidde: 1e “De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ontdekt én aangepakt. Fijne natuurlijke bodyproducten worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping weldadige warmte en ijselijke kou. Bijzonder en effectief”.

In maart 2022 heb ik de opleiding tot Organic Touch Therapeut afgerond. Een prachtige gezichtsbehandeling, die veel verder gaat dan een traditionele gezichtsbehandeling.

Deze behandeling heeft in 2020 de Dutch Beauty Award gewonnen. Het juryrapport luidde: 1e “De beste gezichts-, nek -en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020.