Éminence Organics Skincare

100% natuurlijk.

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organic Skincare de meest geweldige resultaten. Éminence Organic Skincare behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en een niet egale huidtint. Resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar.

De missie van Éminence Organics is op een natuurlijk manier op huidverbetering werken. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen. Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige huidverzorgingstechnieken, vrij van schadelijke chemicaliën, vrij van hormoon verstorende stoffen, vrij van minerale oliën, vrij van water, zoals bij vele andere cosmetica producten het grootste gedeelte van het potje uit water bestaat. Hierdoor zijn alle producten heel geconcentreerd, waardoor je er minder van hoeft te gebruiken. Daarnaast hebben de producten echt een geweldige geur zonder toevoegingen van parfum en ervaar je een ware (geur)beleving en voel je het meteen werken, een weldaad voor je huid, er ontstaat een prachtige doorbloeding en een directe glow. Wie wil dat nou niet?

Met Éminence kies je voor producten van topkwaliteit.

Als je de prachtige producten gebruikt ben je eigenlijk zelf je huidcoach. Je kunt mixen en matchen, laag over laag werken en je hele schoonheidsritueel aanpassen op ieder seizoen. Je huid heeft ieder seizoen andere behoeftes, net zoals de rest van je lijf. Je huid is immers je grootste orgaan en is zo ingenieus. Aan je huid kun je heel veel aflezen, je huid weerspiegelt alles van binnenuit, denk aan stress, drukte, onregelmatig werken, slecht slapen, slecht voeding, je niet goed voelen, ziek zijn etc. Je huid verteld je heel veel, geef je huid daarom de liefde en aandacht die die verdiend.

 

Nutrins

Nutrins heeft complete maaltijd vervangende producten en voedingssupplementen voor een stralende huid van binnenuit. Het zijn bijzonder effectieve pure producten van Nederlandse bodem, om gezond te worden, te blijven, om er goed uit te zien, om af te vallen en gewicht te beheersen.

 

All about the base

In 1 pouch zitten 7 verschillende producten en een instructieboekje. Een skin blur, highlighter & concealer, lip & cheek pen, lip oil, eyebrow pencil, eyekhol pencil en niet te vergeten een mascara. Alle kleuren zijn op elkaar afgestemd. De producten van AAB zijn 100% vegan. Perfect travel size.

 

Loveli

In de salon zijn de producten van Loveli verkrijgbaar, deze zijn 100% natuurlijk en troepvrij. Vooral de deo’s zijn een musthave voor veel vrouwen, omdat ze geen aluminium bevatten.

Linda, de eigenaresse van Loveli ontwikkelde de eerste deodorant  zonder aluminium, die echt werkte, nadat haar moeder de diagnose borstkanker kreeg. Door heel veel research kwam ze erachter dat 60% van wat je op je huid smeert, door je lichaam wordt opgenomen. En dat de meeste ingrediënten van onze cosmetica-producten bepaald niet eetbaar zijn, maar juist heel schadelijk voor ons lichaam. Na de ontwikkeling van de deodoranten, heeft Linda haar aanbod uitgebreid met mooie andere huidverzorgende producten, zo ook een hele fijne lippenbalsem, die niet verslavend werkt, doordat deze lippenbalsem geen paraffine en/of minerale oliën bevat, en je huid dus niet afsluit. Sinds 2023 heeft Loveli ook een hele fijne natuurlijke zonnebrandcrème aan haar assortiment toegevoegd.

nl_NLDutch