In de salon werk ik met Éminence en Academie.

Met de kracht van organische ingrediënten levert Éminence Organics de meest geweldige resultaten. Éminence Organics behandelt een breed spectrum aan huidverzorgingen, resultaatgericht en direct voel- en zichtbaar. Decennia van kruidenvakmanschap gecombineerd met moderne huidverzorgingsinnovaties zorgen voor technologisch geavanceerde producten en professionele behandelingen.

Dit alles maakt Éminence tot de meest krachtige huidverzorgingstechnieken, vrij van schadelijke chemicaliën, vrij van hormoonverstorende stoffen en vrij van water. Met Éminence kies je voor producten van top-kwaliteit.

Academie is een Frans merk dat  is opgericht in 1890 en heeft recent een rebranding doorgemaakt. Een historisch merk dat met de modernste ontwikkelingen meegaat. De ziel van het merk wordt van generatie op generatie doorgegeven. Academie is hypoallergeen en bevat zeer hoge werkstoffen.

Beide merken zijn dierproefvrij. Benieuwd? Maak een afspraak, dan kijken we samen wat het beste is voor jouw huid.

In de salon zijn ook de producten van Loveli verkrijgbaar, deze zijn 100% natuurlijk en troepvrij. Vooral de deo’s zijn een musthave voor veel vrouwen, omdat ze geen aluminium bevatten.