Hamam luxe relax

Een hamam behandeling is een fantastische behandeling voor lichaam en geest.

De behandeling wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren van het lichaam aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden,  gevolgd door een ontspannende pakking, daarna volgt nog een heerlijke haarwassing en massage van gezicht, decolleté en nek. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten door warm water.

We sluiten af met een kopje thee met Turks fruit. Complete verwennerij!

Een hamam behandeling is een fantastische behandeling voor lichaam en geest.

De behandeling wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden, gevolgd door een massage van gezicht, decolleté en nek. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten met warm water.

We sluiten af met een kopje thee met Turks fruit. Verwennerij!

Een hamam behandeling is een fantastische behandeling voor lichaam en geest.

De behandeling wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren van het lichaam aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten met warm water.

We sluiten af met een kopje thee en Turks fruit.