Voetbehandeling

Voetenbad, voetpeeling, knippen en vijlen van de nagels, verzorging van de nagelriemen, voetmassage en lakken van de nagels.

Handpeeling, vijlen van de nagels, verzorging nagelriemen, handmassage en lakken van de nagels.

Uit te breiden met een handpakking € 12,50

Ontspannende, hydraterende lichaamspakking, op basis van lotusbloemen en waterlelie. Waardoor de huid weer zijdezacht en stralend wordt. De behandeling start met een lichaamspeeling, gevolgd door de pakking, tijdens de pakking kun je genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, na het douchen sluiten we af met een heerlijk geurende lichaamsolie, een kopje thee en wat lekkers.

Afslankende, ontspannende lichaamspakking, op basis van witte, rode en groene thee. Waardoor de huid weer glad en stevig wordt. De behandeling start met een lichaamspeeling, gevolgd door de pakking, tijdens de pakking kun je genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, na het douchen sluiten we af met een heerlijk geurende lichaamsolie, een kopje thee en wat lekkers.

Verstevigende, ontspannende lichaamspakking, op basis van exotisch fruit. Waardoor de huid haar elasticiteit en stevigheid terug krijgt. De behandeling start met een lichaamspeeling, gevolgd door de pakking, tijdens de pakking kun je genieten van een heerlijke ontspannen gezichtsmassage, na het douchen sluiten we af met een verstevigende luxe crème, een kopje thee en wat lekkers.

De huid wordt verfijnd met een exfoliërende balsem op basis van Himalaya zout en zuiverende essentiële oliën, de behandeling wordt afgesloten met een heerlijk geurende lichaamsolie.

Peeling van het hele lichaam, op basis van wit bora bora zand, lotusbloemen en waterlelie, de behandeling wordt afgesloten met een luxe crème.

Massage met bamboestokken, deze massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het helpt giftige stoffen af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren. De massage werkt tegen vermoeidheid en stress, na deze massage is het lichaam in een betere conditie en volledig ontspannen.

( 45 min ) € 60,00

( 60 min ) € 72,50

( 75 min ) € 85,00

Massage met zeeschelpen uit de Filipijnen, deze zijn glad en glanzend gepolijst. Ze geven warmte af, door de vulkanische klei waar ze mee worden gevuld. Dit is een heerlijke massage voor het wegmasseren van spierknopen en het behandelen van drukpunten, na deze massage ben je weer heerlijk ontspannen.

( 45 min ) € 60,00

( 60 min ) € 72,50

( 75 min ) € 85,00

Massage met warme kruidenbuiltjes.
Deze builtjes zijn gevuld met 20 verschillende soorten kruiden, die een ontspannende, reinigende, activerende en helende werking op de spieren hebben.

( 45 min ) € 60,00

( 60 min ) € 72,50

( 75 min ) € 85,00

1 2