Hamam Puur Ontspannen

Hamam Puur Ontspannen


Hamambehandelingen

Ik had een droom… en die is uitgekomen, sinds 2020 geef ik Hamam behandelingen in de allermooiste Hamamruimte van de hele wereld.

Een Hamam behandeling is een fantastische behandeling voor lichaam en geest. De behandeling wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden, gevolgd door (afhankelijk van de duur van de behandeling) een ontspannende pakking, een heerlijke haarwassing en een massage van gezicht, decolleté en nek. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten met warm water. We sluiten af met een kopje thee met Turks fruit. Complete verwennerij!

Hamam Puur Ontspannen

De Hamam Puur Ontspannen wordt gestart met het opwarmen van het lichaam, daarna wordt het hele lichaam gescrubd, gevolgd door het overheerlijke zeepritueel met olijfzeep, waarna alle spieren van het lichaam aandacht krijgen en heerlijk gemasseerd worden, gevolgd door een ontspannende pakking, daarna volgt nog een heerlijke haarwassing en massage van gezicht, decolleté en nek. Tussen alle handelingen door word je steeds overgoten met warm water.

We sluiten af met een kopje thee met Turks fruit. Complete verwennerij!

105 minuten behandeling

€ 120,00

Hamam Puur Ontspannen

Meer gezichtsbehandelingen