Organic Touch Treatment

Organic Touch Treatment


Gezichtsbehandelingen

Sinds kort geef ik geen standaard gezichtsbehandelingen meer, maar alleen nog Organic Touch Treatments, dit omdat een Organic Touch Treatment veel verder gaat dan een standaard gezichtsbehandeling.

Organic Touch Treatment

Tijdens deze gezichtsbehandeling wordt je huid gereinigd, gepeeld, gezuiverd en gevoed. Door de speciale massagetechnieken (diepte- en bindweefselmassage) worden verhardingen en verklevingen opgespoord en opgeheven, waardoor de huid beter wordt doorbloed, de weg voor aanvoer voor zuurstof en energie weer vrij komt, zodat de producten van Éminence Organics diep door kunnen dringen in de huid. Deze behandeling is volledig masserend en een echte beleving, al je zintuigen worden geprikkeld door de sensatie, structuren, en de geuren van de organische producten van Éminence Organics Skincare. Geen behandeling is hetzelfde, doordat deze speciaal wordt afgestemd op jouw huid, op dat moment. De Organic Touch Treatment is veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling, je zult ervaren dat genieten en resultaat samen kunnen gaan. Deze behandeling heeft echt een verbluffend resultaat, je komt in een diepe ontspanning, je huid komt weer tot leven en jij straalt!

De duur van de behandeling hangt af van jouw persoonlijke wensen/toevoegingen zoals; epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, harsen van bovenlip en/of kin.


Eventueel toe te voegen:

Ampul
vanaf € 12,50
Oogmasker
€ 17,50
Make-up
vanaf € 17,50
Proefmake-up
€ 47,50
Bruidsmake-up incl. ampul
(Altijd in combinatie met proefmake-up)
€ 57,50

 

60 minuten behandeling

€ 77,50

Organic Touch Treatment
75 minuten behandeling

€ 90,00

Organic Touch Treatment
90 minuten behandeling

€ 102,50

Organic Touch Treatment

Deze behandeling heeft in 2020 de Dutch Beauty Award gewonnen voor beste salonbehandeling!!

Het juryrapport luidde:
1e “De beste gezichts-, nek -en schoudermassage die ik sinds heel lange tijd heb ervaren. Een combinatie van technieken, perfect uitgevoerd tot in het kleinste spiertje en bindweefsel, en precies daar waar de huid het meeste hulp kan gebruiken. Het uur was veel te snel voorbij.” De zachte en frisse texturen en geuren van Éminence Organics zorgen voor een intense beleving en wellbeing. Huidverbetering anno 2020.

Meer gezichtsbehandelingen